Tosca van Schaik neemt afscheid van de praktijk. Frederike Heynneman volgt haar op.

Na vijf jaar met veel plezier op de Vrijheidslaan te hebben gewerkt, neem ik per 1 oktober afscheid van de praktijk. Vanwege de verhuizing van mijn gezin naar buiten Amsterdam, is de reisafstand te groot geworden. Ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd bij Huisartsen Vrijheidslaan en ga de praktijk en de patiënten erg missen. 

 

Vriendelijke groet, 

Tosca van Schaik

 
=====
 
Zoals u hierboven heeft kunnen lezen, neemt Tosca van Schaik per 1 oktober afscheid van onze praktijk.
Randi van Oijen blijft als huisarts-praktijkhouder aan en ik ben blij te kunnen melden dat wij per 1 oktober de praktijk samen gaan voortzetten.
Ik ben acht jaar geleden opgeleid in de praktijk en werk hier inmiddels alweer vijf jaar als vaste huisarts. Voor mij dus een mooie stap en extra speciaal om dit samen met Randi van Oijen te mogen doen in deze mooie praktijk.
Voor u als patiënt verandert er waarschijnlijk niet veel: ik zal als vaste huisarts gewoon drie dagen blijven werken, net zoals nu. De andere dagen van de week werken Randi en ik achter de schermen.
Ik hoop de komende jaren de relatie met u als patiënt verder uit te bouwen en u waar nodig te mogen bijstaan bij uw klachten.
 
Vriendelijke groet,
Frederike Heynneman