Nieuwe patiënten

Onze praktijk is open voor nieuwe inschrijvingen. Als zorgverlener zijn wij verplicht u zich te laten identificeren alvorens wij u in mogen schrijven als patient.

Bent u op zoek naar een nieuwe huisarts en woonachtig in ons postcodegebied? Dan kunt u langskomen in de praktijk om u in te schrijven. Denkt u eraan om een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. U kunt vantevoren dit inschrijfformulier alvast invullen en meenemen naar de praktijk.

LET OP: Het verwerken van uw inschrijving duurt een werkdag. U kunt pas een afspraak maken met de huisarts nadat uw inschrijving in de praktijk verwerkt is. Ook het inloopspreekuur is alleen bedoeld voor patienten die reeds ingeschreven zijn als patient. Zorgt u dus dat u zich tijdig inschrijft en hier niet mee wacht totdat u een dokter nodig heeft.
 


Postcodegebied en patiëntenstop

In Nederland kennen we een vrije artsenkeuze wat inhoudt dat u zelf een huisarts mag kiezen.

In de praktijk kan het echter voorkomen dat u niet terecht kunt bij de huisarts van uw keuze. Bijvoorbeeld omdat u te ver weg woont van die huisarts of omdat die huisarts geen ruimte heeft voor nieuwe patiënten.

  • Momenteel zijn wij geopend voor nieuwe patiënten.
  • In onze praktijk worden alleen patiënten aangenomen die wonen in het postcodegebied van 1072, 1073, 1074, 1078, 1079, 1091 en De Omval: 1096 HR, HS, HT, HV.