Huisarts

Bij Huisartsen Vrijheidslaan kunt u voor een consult met de huisarts terecht via het inloopspreekuur, het afsprakenspreekuur, het avondspreekuur, het telefonisch spreekuur, een huisbezoek of een e-consult. Tevens kunt u terecht voor kleine, chirurgische ingrepen.

 • Inloopspreekuur - LET OP: vervallen ivm Coronacrisis
  Voor een vraag waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet en die, naar verwachting, weinig tijd kost kunt u gebruik maken van het inloopspreekuur.
  Het inloopspreekuur wordt iedere werkdag gehouden van 08.00 tot 08.30 uur. Hiervoor hoeft u geen afspraak te maken.
  Een consult duurt circa 5 minuten en het kan zijn dat u geholpen wordt door een andere arts dan uw vaste arts in de praktijk. Meldt u zich bij binnenkomst bij de receptie.
   
 • Afsprakenspreekuur
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet kunt u een afspraak voor een huisartsconsult maken.
  Het afsprakenspreekuur wordt iedere werkdag gehouden. Hiervoor dient u een afspraak te maken telefonisch of online via onze webagenda. LET OP: on line optie vervallen ivm Coronacrisis
  Voor een consult reserveren we 15 minuten. Een consult is in principe bedoeld voor de behandeling van 1 tot 2 vragen. 
   
 • Huisbezoek
  Voor vragen waarbij het nodig is dat de huisarts u persoonlijk ziet maar u niet in staat bent om naar de praktijk te komen, bijvoorbeeld omdat u te ziek, (tijdelijk) gehandicapt of slecht ter been bent, kunt u een afspraak voor een huisbezoek maken.
  Dagelijks kunnen huisbezoeken worden afgelegd. Hiervoor dient u telefonisch een afspraak te maken.
  Omdat in de huisartsenpraktijk betere mogelijkheden zijn voor onderzoek en behandeling, heeft het echter onze voorkeur wanneer u naar het spreekuur probeert te komen. Mocht dit niet mogelijk zijn dan kunt u uiteraard een huisbezoek aanvragen.
   
 • E-consult
  Voor het stellen van een korte vraag of het navolgen van een gestarte behandeling kunt u gebruik maken van ons e-consult.
  Indien u over een account beschikt kunt u via het icoon E-consult op de homepagina inloggen tot 'Mijn omgeving' waar u, ieder gewenst moment, een e-consult kunt starten.
  Na het indienen van een nieuw e-consult ontvangt u binnen een week een online reactie van uw zorgverlener.
  Indien u nog geen account heeft kunt u deze aanvragen via de pagina Inloggen.
   
 • Kleine chirurgie
  U kunt terecht voor het verwijderen van onder andere moedervlekken, wratten, talg- en vetbulten.
  Of iets geschikt is om in de huisartsenpraktijk te verwijderen wordt altijd eerst op het spreekuur beoordeeld door de huisarts. Zo ja, dan wordt een aparte afspraak gemaakt voor de ingreep.

Afspraak maken
Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen met de praktijk of gebruik maken van onze webagenda.